De ouderraad

Het organiseren en uitvoeren van allerlei activiteiten

De ouderraad helpt de leerkrachten van De Brug bij het organiseren en uitvoeren van allerlei activiteiten, zowel binnen als buiten school. Denk aan het sinterklaasfeest, het kerstfeest, de paasviering en paasmaaltijd, het korfbaltoernooi en de avondvierdaagse. De ouderraad ondersteunt ook bij activiteiten die de leerkrachten zelf organiseren, zoals de schoolreisjes. Voor het organiseren van al deze activiteiten zijn binnen de ouderraad commissies actief. Deze commissies organiseren een bepaalde activiteit en bereiden deze ook voor. Het kan voorkomen dat de ouderraad een beroep doet op u om wat meer hulp te hebben bij bepaalde activiteiten.

Nu in de ouderraad

De ouders van de ouderraad moeten de grondslag en doelstelling van de Stichting Voor Christelijk Onderwijs (VCO) Harderwijk kunnen respecteren.
De ouderraad van 2022-2023 bestaat uit: Manon van de Hoef, José Boss, Ruth Treffers, Sadé Rietkamp, Desirée Offereins, Joke Vermeer, Gera Mulder en Jeroen van de Hoef (penningmeester). Daarbij zijn er tal van ouders die hand en span diensten verlenen.

Wij maken u graag wegwijs op de school of maken kennis tijdens een gesprek.

Ik wil kennis maken