U bevindt zich hier: Ouders » Surfspot

SPOTgoedkope software
voor thuis

Exclusief voor medewerkers en leerlingen in het basisonderwijs


Ouders van leerlingen op onze school kunnen nu software aanschaffen tegen sterk gereduceerde prijzen. En daar zijn wij als school trots op. Door het contract van onze school met APS IT-diensten, die centraal de software voor basisscholen in Nederland inkoopt, kunnen medewerkers en (de ouders van) onze leerlingen software aanschaffen via de internetwinkel SURFSPOT.NL.

Met de software zijn medewerkers en leerlingen nu ook in staat thuis op de computer met dezelfde veilige, vertrouwde software te werken als op school. En dat tegen een spotprijs. Zo kost de nieuwste versie van Microsoft Office nog geen vijf tientjes op SURFSPOT.NL. Wil je liever een oudere versie dan kan dit ook.

Hoe krijgen ouders en medewerkers toegang tot SURFSPOT.NL?

Door naar www.surfspot.nl te gaan en bij ‘Basisschool’ te klikken op ‘Nog geen account?’. Hierna kun jij je aanmelden. Bij het aanvragen van toegang tot SURFSPOT.NL wordt gecontroleerd of de medewerker of leerling bij ons op school is ingeschreven. Na ontvangst van de inloggegevens kan er worden gewinkeld bij SURFSPOT.NL.

Welke software levert SURFSPOT.NL?

Er zijn onder andere producten van Microsoft, Adobe, McAfee en Symantec te bestellen. Maar ook encyclopedieën, woordenboeken en tijdschriften. En via een partnershop kun je een computer of notebook voor een spotprijsje bestellen. En het assortiment wordt steeds verder uitgebreid.

De voordelen van SURFSPOT.NL

Genoeg redenen om je aan te melden op SURFSPOT.NL:
·          Betrouwbaar (aanmelden en aangemeld staan is vrijblijvend)
·          Snel (producten binnen een paar dagen in huis)
·          De laagste prijzen (dankzij speciale onderwijslicenties)
·          Recente versies (het assortiment is zo veel mogelijk up-to-date)
·          Uitgebreide lijst producten (het assortiment wordt steeds verder uitgebreid)
.          Geen verrassingen achteraf (btw en verzendkosten zitten al in de prijs)