Wilt u graag kennis maken of uw kind aanmelden?

Dat vinden wij super leuk.

Een school voor je kind kiezen? Dat doe je niet zomaar. Laat u daarom goed voorlichten. Wij bieden u de mogelijkheid om onze school te leren kennen. U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een rondleiding door onze school. U kunt dan de sfeer proeven en uw vragen stellen. Besluit u op basis daarvan uw kind te laten inschrijven bij CBS De Brug? Dan is uw zoon of dochter natuurlijk meer dan welkom. Eén tip: meldt uw kind tijdig aan. De meeste ouders doen dit zodra hun kind drie jaar is geworden.

Leuk kennis te maken

Wilt u graag nader kennismaken met CBS De Brug? U kunt een afspraak maken met Rob van Leijenhorst, directeur van De Brug 0341 – 416576. U kunt ook een e-mail sturen: infobrug@stichtingvco.nl

Bekijk onze schoolgids

Meer informatie vindt u ook in onze schoolgids. Klik hier voor de digitale versie. De papieren versie kunt u aanvragen bij onze school. Telefoon: 0341 – 416576, e-mail: infobrug@stichtingvco.nl. Wij sturen u onze schoolgids dan toe.

Inschrijven en wendagen

Kiest u voor onze school? Neem dan contact op met de directeur van CBS De Brug, Rob van Leijenhorst. U kunt hem het best bereiken per e-mail (infobrug@stichtingvco.nl) of telefonisch (0341 – 416576).

Er zijn twee wenmomenten voor kinderen die in de loop van het schooljaar 4 worden. Deze wenmomenten worden in overleg met u op de maandag-, dinsdag- of donderdagmiddag gepland. Mocht u kind gelijk na de zomervakantie starten dan zijn er geen wenmomenten.

De aanmeldingsprocedure vindt u hier.

infobrug@stichtingvco.nl

Rondleiding / Gesprek aanvragen