U bevindt zich hier: Groepen » 2018 - 2019 » Groep 8

Welkom op de groepspagina van groep 8

Belangrijke data:
10 dec bezoek Morgencollege.                                              10-13 dec proefCITO.                                                                21 dec Kerstviering in de klas en hapjesbuffet. De kinderen zijn om14:00uur vrij.

5 dec Sinterklaas was op school. We hebben prachtige surprises uitgepakt en mooie gedichten gelezen. Het was supergezellig. Dat kunt u bij de foto's wel zien. Het was fijn om te zien dat iedereen op welke manier dan ook zijn of haar best had gedaan voor de ander. Bedankt allemaal voor deze top ochtend.

30 nov zijn we op bezoek geweest bij het RSG. We begonnen met een les geschiedenis, gevolgd door muziek en daarna aardrijkskunde. En toen we terugkwamen troffen we deze bende aan in de klas..... Gelukkig wel een heerlijke chocoladeletter voor elk kind.

19-23 nov
We hebben dagelijks een stapel kranten in de klas, daar zijn we dan ook goed mee aan de slag gegaan. van kranten leer je ontzettend veel begrijpend lezen strategiën toe te pasen en vergroot je automatisch de woordenschat. Goede tip dus ook voor thuis.  
U kunt bij het fotoalbum een aantal foto's zien hoe we hiermee hebben gewerkt.

22 nov; Op bezoek bij Groevenbeek College
We werden met de bus opgehaald, hoe chic is dat? We werden verdeeld in 2 groepjes samen met de Triangel. De vakken Biologie, muziek, Engels en een vakcollege werden gevolgd. Een vakcollege is een les die je volgt gericht op het vervolgonderwijs van het MBO of HBO, bijvoorbeeld mode & design waar wij bij zaten, we mochten onze eigen shopping bag ontwerpen.

7  nov; We zijn op bezoek geweest bij het MorgenCollege. De klas werd in 2 groepen verdeeld. De ene groep ging naar Engels, Wiskunde en Sport, de andere naar koken, houtbewerking en godsdienst. Het was een leuke en leerzame ochtend. Er staan natuurlijk ook foto's op de site.

2 nov We zijn weer een week verder, de herfstvakantie heeft ons goed gedaan! Deze week alweer hard gewerkt. Kijkt u maar... en bij het fotoalbum nog meer te vinden.

19 okt zijn de leerlingen vrij i.v.m. studiedag 

12 okt hielden we de voorleeswedstrijd. Yassine vertegenwoordigde groep 8. Wat las hij goed voor zeg! De winst ging naar Safouan maar wij zijn ook hartstikke trots op Yassine en alle andere voorlezers.

12 okt De post uit Klazienaveen is binnen.... We zijn allemaal aan een "penvriend(in)" gekoppeld uit een groep 8 uit Klazienaveen. Per drie weken sturen we elkaar brieven over de gang van zaken in en rondom groep 8. 

11 okt 's middags fiets mee ivm fietscontrole

10 oktober opa en oma dag. Wat fijn dat we een paar grootouders op bezoek hadden en ze zelfs hielpen bij het bakken van de heerlijke cake. Bedankt voor uw bezoek

3 okt - voorleesontbijt. â€‹Wauw een prachtige gevulde tafel. Bedankt voor alle lekkere hapjes die we mochten opeten terwijl meester Rob voorlas. Foto's in het fotoalbum.

28/9 kamp. Het waren drie fantastische dagen. Wat hebben we veel lol gehad. Bij het foto album kunt u de foto's bekijken. 

19 \09 We zijn al druk met de voorbereidingen op kamp. De kinderen mogen deze week broodbeleg en de fietsreservesleutel. Beide voorzien van naam. De kampliedjes worden ingestudeerd. We hebben er superveel zin in. Woensdag 26 september mag je romd 10;45uur je bagage komen brengen. Om 11;00u starten we even samen in de klas. We fietsen dan toch echt om 11;15u weg richting Putten. Vergeet niet een lunchpakketje mee te nemen voor onderweg.