U bevindt zich hier: Groepen » 2018 - 2019 » Groep 8

Welkom op de groepspagina van groep 8.

19 okt zijn de leerlingen vrij i.v.m. studiedag 

12 okt hielden we de voorleeswedstrijd. Yassine vertegenwoordigde groep 8. Wat las hij goed voor zeg! De winst ging naar Safouan maar wij zijn ook hartstikke trots op Yassine en alle andere voorlezers.

12 okt De post uit Klazienaveen is binnen.... We zijn allemaal aan een "penvriend(in)" gekoppeld uit een groep 8 uit Klazienaveen. Per drie weken sturen we elkaar brieven over de gang van zaken in en rondom groep 8. 

11 okt 's middags fiets mee ivm fietscontrole

10 oktober opa en oma dag. Wat fijn dat we een paar grootouders op bezoek hadden en ze zelfs hielpen bij het bakken van de heerlijke cake. Bedankt voor uw bezoek

3 okt - voorleesontbijt. â€‹Wauw een prachtige gevulde tafel. Bedankt voor alle lekkere hapjes die we mochten opeten terwijl meester Rob voorlas. Foto's in het fotoalbum.

28/9 kamp. Het waren drie fantastische dagen. Wat hebben we veel lol gehad. Bij het foto album kunt u de foto's bekijken. 

19 \09 We zijn al druk met de voorbereidingen op kamp. De kinderen mogen deze week broodbeleg en de fietsreservesleutel. Beide voorzien van naam. De kampliedjes worden ingestudeerd. We hebben er superveel zin in. Woensdag 26 september mag je romd 10;45uur je bagage komen brengen. Om 11;00u starten we even samen in de klas. We fietsen dan toch echt om 11;15u weg richting Putten. Vergeet niet een lunchpakketje mee te nemen voor onderweg.