U bevindt zich hier: Groepen » 2017 - 2018 » Groep 6

 

Hartelijk welkom op de groepspagina van groep 6

 

Kanjerdag  (9 maart 2018)
Vandaag zijn wij een 'kanjer voor een ander' geweest. We zijn naar re-activeringscentrum 'De Klimop' geweest en hebben daar met de bewoners gezelschapsspelletjes gespeeld. Het was in het begin best spannend maar we werden hartelijk ontvangen door het personeel en de bewoners. Na de spelletjes hebben we geholpen met het dekken van de tafels en hebben we ook nog pannenkoeken gegeten met elkaar. Na het eten hebben we alles weer opgeruimd en schoongemaakt en de bewoners weer naar hun kamers gebracht. 
Het was een hele mooie ervaring :) 
Alle foto's vindt u in het fotoalbum van onze groep.


 

Zapp Kids Top 20
Afgelopen dinsdagmiddag waren wij publiek bij Zapp Kids Top 20! Wat was dat gaaf! Het was mega gezellig en op het laatst ook mega vermoeiend ;-) Zaterdagmorgen 3 februari komen we op tv, kijken jullie ook?

Een heel gelukkig nieuwjaar gewenst!
De vakantie zit er weer op! We hebben afgelopen maandag 2018 gestart met een nieuwjaarsborrel en daarbij hebben we nagedacht over wie/wat belangrijk voor ons is en wat we graag nog willen leren in het nieuwe jaar. We hebben weer een goede start gemaakt met elkaar in groep 6!

Woordenschat oefenen
Deze week hebben we een parkeerweek met taal en spelling, waarin we bezig zijn met herhaling van wat we in thema 1 en 2 geleerd hebben. Zo zijn we ook met de woordenschat bezig geweest: in circuitvorm! 4 verschillende spelletjes hebben we gespeeld.

 

Schoolzwemmen  (21 september)
Vandaag hebben we voor de tweede keer gezwommen. We waren gelukkig niet meer zo zenuwachtig..... 
Natuurlijk mochten we de laatste  minuten lekker 'vrij zwemmen.' :) In het fotoalbum van onze groep staan nog meer foto's!

Mad Science'     (31 augustus 2017) 
Vandaag hebben we een voorstelling gehad van 'Mad Science.' Professor Grijshaar heeft ons veel geleerd over lucht: wat is lucht, wat doet lucht? Ook hebben we een paar proefjes gedaan. Het was een leuke en leerzame voorstelling.
Alle foto's staan in het fotoalbum van onze groep.

Eerste schoolweek 
In het fotoalbum van onze goep vindt u foto's van de eerste schoolweek. We hebben het chill-lezen ontdekt en we hebben ook al in een groepje samengewerkt! 

Donderdag 24 augustus 2017
De eerste dagen in groep 6 zitten er alweer op! We hebben elkaar al een beetje leren kennen, hebben al een toets gemaakt, de eerste Engelse les gehad en kennis gemaakt met het werken met wisbordjes! Ook hebben we gymles gehad in de Sypel, zijn we aan het werk met groepsleiders en schoudermaatjes én hebben we ook nog even genoten van het lekkere weer tussendoor! Al met al, een fijne start in groep 6 en zo gaan we met goede moed en heel veel plezier verder!